Notícies

I Setmana del Comerç a Cardona

Data: 17/03/2017

La setmana vinent (del 20 al 26 de març) es celebra la I Setmana del Comerç arreu de Catalunya. La UBIC és una de les associacions de botiguers i comerciants que s’hi ha adherit i per això, durant tota la setmana s’han programat diferents accions pels comerços del poble.

1.- APARADORS CREUATS: Entre tots aquells establiments que vulguin, es tracta d’intercanviar aparadors. És a dir, exposar el producte de la botiga en un aparador d’un altre establiment (es farà per sorteig entre tots els establiments inscrits). L’activitat preten captar la sorpresa i expectativa del client quan miri un aparador que el producte no coincideix amb el de la botiga.

2.- CONCURS D’INSTAGRAM: Durant tota la setmana, tothom qui vulgui, pot penjar una o més fotos al Instagram amb algun producte comprat a qualsevol botiga de la UBIC. Aquesta foto podrà ser com es vulgui, sempre buscant l’originalitat de la fotografia. Un cop editada, s’haurà d’etiquetar amb #setmanacomerçcardona. A finals de setmana, la fotografia amb més “Likes” serà la guanyadora.

3.- TROBA LA UBIKI: Durant cada dia de la setmana, s’amagarà la UBIKI (mascota de la Ubic) en petit, en un aparador d’algun establiment de la UBIC (cada dia un de diferent). El/la primer/a client/a que entri a la botiga on hi ha la UBIKI amagada i digui que l’ha trobat indicant on es troba, serà el guanyador/a.

4.- MERCAT DE SALUT: El diumenge 26, la Fundació SHE, coincidint amb l’últim diumenge de mes, realitza el Mercat de Salut. Aquest diumenge, faran el gimcana pels establiments que vulguin.

Comentaris 0

    Se'l primer a comentar aquesta notícia

Comentar aquesta notícia

Necessites registrar-te per comentar les notícies Usuari | Registre